Hoe worden de lessen ingevuld?

De invulling van een les is afhankelijk van de duur van de les. Zowel kinderen als volwassenen kunnen kiezen uit een half uur of uit drie kwartier les, wekelijks of om de week. Voor de kleine drummers (minimale leeftijd 8 jaar) is zelfs de keuze uit een lesduur van 20 minuten.

Er wordt nauwkeurig gekeken welke lesmethode bij welke leerling het beste past. In de lessen wordt veel aandacht besteed aan drummen in de praktijk, zoals het spelen in een band met timing en maatgevoel. Het is dan ook mogelijk om mee te drummen met muziek via mp3 speler of met een sampler(drumcomputer).

Verder komen alle facetten van het drummen aan bod, zoals: houding en techniek, snelheid en souplesse, soleren en creativiteit. Ook originaliteit en showelementen op het podium worden behandeld.

In de drumschool wordt gebruik gemaakt van diverse lesmaterialen, zoals video's, cd's en boeken. Daarnaast worden er losse aantekeningen uitgeschreven door de leraar. De gebruikte lesmaterialen worden door de leerlingen zelf aangeschaft. Dit kan gewoon via de drumschool.
Tevens wordt er gekeken naar het reeds verworven lesmateriaal van eventuele eerdere drumlessen via een muziekschool of andere drumdocent. Verder wordt er gekeken naar de nieuwste drum dvd's om te zien hoe de profs in het echt vlammen!


Buiten het vaste leraren team van de drumschool worden er ook lessen en workshops gegeven door bekende Nederlandse top-drummers zoals sessie drummer 'Marcel Serierse', hij speelde reeds met tal van bekende Nederlandse artiesten en is drumdocent aan het conservatorium in Hilversum, en 'Jamie Westland' bekend als drummer van de populaire Nederlandse Rockband 'Di-Rect'.

 
COPYRIGHT ©2007 DRUMMERS.NL DRUMSCHOOL · POWERED BY DRUMMERS.NLHome Lessen Kadobon Virtueel Route Tarieven Inschrijven